Over mij Ik ben een UX designer met een achtergrond in digitaal, motion & front-end design.

Personal πŸ§”πŸ½

Voordat ik naar Groningen verhuisde in 2002, woonde ik in een dorp genaamd Hendrik-Ido-Ambacht. Ik heb mijn jeugd voornamelijk doorgebracht door mijn lievelings sport te beoefenen; IJshockey (sinds ik 3 jaar oud was). Hier heb ik altijd met het hoogste niveau mee gedaan en een aantal jaar in Jong Oranje gespeeld. Ik had altijd al een interesse in computers en grafisch vormgeving.


Ik ben begonnen met de studie Informatica, waar ik toch al snel afhaakte omdat het mij toch te veel coderen was. Ik ben vervolgens een aantal jaren bij een bakkerij gaan werken en na een ingeving toch weer een studie gaan zoeken. Een studie met een grafische en creatieve uiting en die uiteraard ook relevant zou blijven om in door te groeien.Β 


Zo kwam ik uit bij de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden.Tijdens mijn studie heb ik mij voornamelijk gericht op visuele communicatie; 2D & 3D vormgeving & animaties. Zo ben ik mijn eigen onderneming gestart genaamd Studio Inktvisinkt (2017). Ik heb projecten mogen managen voor verschillende bureau’s en bedrijven, waar ik allerlei verschillende taken heb mogen ervaren in de 2D, 3D en Web Industrie.


Sinds begin 2021 ben ik part-time aangenomen bij webdevelopment bureau Appadmic als Digitaal Designer. Sinds zomer 2021 heb ik mijn leergierigheid aangewakkerd om meer te leren over User Experience Design en toch Front-end Webdevelopment weer opgepakt.


Deze combinatie van kennis in Design, Animatie en Webdevelopment geven mij de vrijheid om projecten naar een hoger niveau te kunnen brengen om de eindgebruikers nog beter van dienst te kunnen zijn. Het liefst houdt ik mij dan ook bezig met onderwerpen over "Social Good".

Details πŸ“œ

πŸ’Ό Werkervaring
Appademic 2021 - heden

Digitaal Designer, Motion Designer & Junior Front-end Developer.

BigPixel 2018

In opdracht van BigPixel heb ik een seizoen van de Efteling kinderserie "Jokie & Jet" mogen meewerken. Hier kregen we de opdracht om voor afleveringen Storyboards, Design & Karakter animaties te produceren.

Inktvisnkt 2017 - heden

Tijdens mijn studie ben ik meteen als ZZPer gestart onder de naam Inktvisinkt. Met een affiniteit voor 2D, 3D & Motion Design ben ik mij gaan richten op het produceren van animaties.

OrangeGas 2020

Online Media Design, Karakter ontwerp & animatie, videobewerking.

Stage BUKU 2019

Afstudeer stage Communicatie Design voor Online Studieboeken platform BUKU. In deze periode ben ik voor BUKU verschillende animaties gaan uitschrijven en produceren om alle features van het platform op de juiste manier te vertalen.

Stage Studio Analoog 2016

Stage bij animatiebureau Studio Analoog in Rotterdam. Een 2D & 3D animatie ervaring waar ik veel heb geleerd over het proces van een animatie project.

πŸ’£ Vaardigheden
User Experience
Digitaal design
Animatie
Front-end
πŸŽ’ Educatie
Communicatie & Multimedia Design 2012 -2017
Noordelijke Hogeschool Leeuwarden - Diploma

Research, Concepting, Protoyping, Design, Productie, Project Management.

Google UX Design 2021
Coursera Online - Certificaat

UX Research, Inclusive Design, Wireframing & High-fidelity Prototyping.

Modern HTML/CSS (+Sass) 2021
Udemy - Certificaat
Tailwind CSS 2021
Udemy - Cerificaat
🎨 Software
πŸ‘“ Development

Kennismaken 🀝

Heb je een idee voor een project of een samenwerking?
Wil je gewoon wat advies of kennismaken?
Gewoon mailen!
πŸ“«